Body Sugaring/Waxing

De zachtste manier van ontharen

Een AANGENAME ONTHARING waar meer en meer vrouwen en mannen naar verlangen hedendaags. De suiker wordt op lichaamstemperatuur gebracht en met de haargroei mee uitgetrokken, daardoor heeft men geen irritaties en kunnen de haren afhankelijk van het haartype voor lange tijd wegblijven. Ook dode huidcellen worden weggehaald.

Alexandria ontwikkelde een “sugar”paste vertrekkend vanuit een eeuwenoud Egyptisch recept. Hiervoor worden alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt zodat we u een veilige en effectieve suikerontharingspasta kunnen aanbieden.

Bekijk onderaan onze prijslijst

Uw voordelen:

  • Geen jeuk, roodheid, veel minder tot geen irritaties
  • Geen benen meer vol ingegroeide haartjes
  • Slechts een haarlengte van 4mm is voldoende voor ontharing. De suikerontharing werkt zeer grondig en kan zelfs haartjes van 1 of 2 mm of ingegroeide haren verwijderen! Door te ontharen in deze groeifase van het haar is de regeneratieperiode ook veel langer en kunt u dus langer van uw zijdezachte huid genieten!
  • Minder pijnlijk want suikerpasta kleeft niet aan uw huid, enkel aan de haartjes. Eigenlijk is de behandeling bijzonder aangenaam want u krijgt naast de ontharing meteen ook een massage, peeling en huidverbetering. Suiker verwijdert ook de dode huidcellen! En dankzij de superhydraterende werking van suiker, hebt u nadien een zalig gladde en gehydrateerde huid.
  • Tussenpauses worden na enkele keren langer dankzij niet meer afbreken van de haartjes
  • Wordt op kamertemperatuur uitgevoerd, dus niet nadelig voor spataderen en gevoelige huid

Kortom: Body Sugaring is ontharen en verzorgen in 1! Maak uw afspraak en ervaar het zelf!

Uw afspraak voor Alexandria suikerontharing staat gepland?

Belangrijk vóór de ontharing!

De dag zelf neem je geen bad en wrijft u zich niet in met bodycreme, dit voorkomt een goede hechting van de suiker op de haartjes. 3 dagen voor de ontharing GEEN scrub op de benen, in tegenstelling tot een klassieke wasontharing! De suiker heeft de dode huidcellen nodig om aan te kleven.

Belangrijk na de ontharing!

De eerste 4 uren na de epilatie: - Vermijdt hitte: Neem geen douche, bad. Niet zonnen of geen zonnebank - Niet intensief sporten of zwemmen De follikels staan nog open en dit zou irritatie kunnen uitlokken.

Nabehandeling:

- Wanneer de haartjes teruggroeien en je ervaart een jeukend gevoel, doe dan heel regelmatig een peeling, dit mag dan om de dag voor een week. Of neem enkele keren een bad met zeezout om het teveel aan dode cellen te verwijderen.
- Hydrateer de huid ook goed, want bij een droge huid komen de haartjes er moeilijker doorheen

Prijslijst body sugaring/waxen

Wenkbrauwen - €12*/€10

*Vanaf 2 zones: €10

Bovenlip - €12*/€10

*Vanaf 2 zones: €10

Kin - €12*/€10

*Vanaf 2 zones: €10

Volledig gelaat - €30/€30

Onderbenen - €38/€25

Bovenbenen - €38/€20

Volledige benen - €55/€40

Oksels - €25/€20

Armen - €30/€20

Rug - €30/€20

Bikini liesplooi - €25/€25

Brazilian - €35/€35

Bikini Hollywood - €45*

Combinatieprijzen body sugaring/waxen

Wenkbrauwen + bovenlip + oksels + bikiniliesplooi + onderbenen - €99

Andere combinaties zijn uiteraard ook mogelijk.