Wimperextentions

Wimperextentions

One by one techniek

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitziet, en gewichtsloos zijn.

Ze blijven 6 tot 8 weken zitten en vallen met de eigen wimper uit En een mascara of wimperkruller is overbodig. Deze behandeling duurt 1,5 tot 2 uur voor het plaatsen van een nieuwe set.

Wimperlijm

Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen.

Voor wimperextensions wordt een speciale wimperlijm gebruikt. De lijm is heel licht van gewicht waardoor eigen wimpers minder snel uitvallen en de nieuwe wimpers langer blijven zitten.

 

De lijm is, als deze droog is, bijna net zo flexibel als de eigen wimper. Hierdoor blijft de nieuwe gelijmde wimper beter zitten. De wimperlijm is ontwikkeld voor gebruik in het gezicht.

De wimperlijm is tevens oplosbaar met een speciale vloeistof. Hierdoor zijn de wimpers makkelijk te verwijderen.

Ook deze vloeistof is veilig voor gebruik in het gezicht.

Gezicht en make-up reinigen

Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. Dit kan er voor zorgen dat de lijm wordt aangetast die gebruikt is bij het zetten van de wimperextensions. Kijk ten alle tijden op de verpakking van het reinigingsproduct.

Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen eigen wimpers uitvallen waaraan wimperextensions zitten vastglijmd.

Laat wimperextensions verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf.

Opvullen van wimperextensions

Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimperextensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren.

De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Je eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de drie maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken.

Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouw hebt of een feestje etc.

Bij uitval van meer dan 80% word een nieuwe set gerekend

Wimpers verwijderen elders geplaatst                      € 10.-

Wimpers verwijderen in combinatie nieuwe set     € ....-

Wimperextensions verwijderen

Wimperextensions kunnen het best worden verwijderd door een specialist om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten.

De lijm moet met een speciale vloeistof worden los geweekt van de eigen wimper.

Prijslijst

Nieuwe set - €120

Bijwerken tot 2 weken - €35

Bijwerken tot 3 weken - €45

Bijwerken tot 4 weken - €55

Wimpers verwijderen - €10

Wimpers verwijderen en nieuwe set - GRATIS

Wimperextentionsions Russian Volume binnenkort